شنبه, ۲۲ آذر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-12-13
کد خبر: 4986 |
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۹:۵۵ | ارسال توسط :
70 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

نیلگون/آذربایجان شرقی وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر خود به تبریز از ورزشگاه پیرباغشمال و مجموعه ورزشی تختی بازدید کرد. احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان پس از ورود به تبریز، با حضور در وادی رحمت، ضمن غبارروبی و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای آذربایجان شرقی ادای احترام کردند. او در ابتدای این […]



نیلگون/آذربایجان شرقی وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر خود به تبریز از ورزشگاه پیرباغشمال و مجموعه ورزشی تختی بازدید کرد.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان پس از ورود به تبریز، با حضور در وادی رحمت، ضمن غبارروبی و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای آذربایجان شرقی ادای احترام کردند.

او در ابتدای این مراسم به مزار شهید آیت‌الله آل‌هاشم رفت و با قرائت فاتحه، به این شهید بزرگوار ادای احترام کرد.

دنیامالی سپس در بازدید از مجموعه ورزشی یادگار امام تبریز از پیست‌ دوچرخه‌سواری، استخر قهرمانی و استادیوم فوتبال این مجموعه بازدید کرد.

او سپس از مجموعه ورزشی جهان پهلوان تختی بازدید کرد. مسئولان این مجموعه ورزشی و مدیرکل اداره ورزش و جوانان آذربایجان شرقی نسبت به شرایط بازسازی استادیوم فوتبال توضیحاتی ارائه کردند.

به گزارش نیلگون، این ورزشگاه که قدمتی ۷۶ ساله دارد با معضل سکوهای مستهلک‌ شده مواجه شده است و قرار است با منابع استانی در نظر گرفته شده، مشکل این ورزشگاه نیز برطرف شود.

در ادامه دنیامالی در اردوی آماده سازی کاراته که به میزبانی تبریز درحال برگزاری است حضور پیدا کرد و به گفت‌وگو با مربیان تیم ملی پرداخت.

انتهای پیام


    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری نیلگون نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید