امروز: دوشنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 17 شعبان 1445 | 2024-02-26
کد خبر: 2960 |
تاریخ انتشار : ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۰ | ارسال توسط :
110 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، نتایج یک نظرسنجی نشان داد، در سرزمین خوراک‌ها و غذاها یعنی فرانسه، از هر ۶ فرانسوی، یک نفر یعنی حدود ۱۶ درصد، غذایی کافی ندارد که بخورد. بر اساس مطالعات «کرداک»، مرکز تحقیقات مطالعه و شرایط زندگی که روز چهارشنبه منتشر کرده است، این وضعیت در ماه‌های اخیر […]


به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، نتایج یک نظرسنجی نشان داد، در سرزمین خوراک‌ها و غذاها یعنی فرانسه، از هر ۶ فرانسوی، یک نفر یعنی حدود ۱۶ درصد، غذایی کافی ندارد که بخورد.

بر اساس مطالعات «کرداک»، مرکز تحقیقات مطالعه و شرایط زندگی که روز چهارشنبه منتشر کرده است، این وضعیت در ماه‌های اخیر بدتر شده است؛ در فاصله ماه‌های جولای و دسامبر ۲۰۲۲ یعنی کمتر از ۶ ماه، این رقم ۴ واحد بیشتر شده است.

به نوشته این گزارش، نکته مهم جهش در تعداد افرادی است که به اندازه کافی غذا نمی‌خورند که در ۵ ماه گذشته از ۱۲ به ۱۶ درصد از جمعیت افزایش یافته است؛ این رقم در سال ۲۰۱۶ تنها ۹ درصد جمعیت فرانسه را تشکیل می‌دادند.

این مطالعات نشان داد، تورم عامل اصلی این افزایش قیمت‌ها بوده است. نرخ تورم به لطف سپر تعرفه‌ای دولت  برای مدت طولانی کمتر از ۲ درصد باقی مانده بود. این رقم از دسامبر ۲۰۲۱ به شدت افزایش یافته و به صورت ویژه بر قیمت مواد غذایی تاثیر گذاشته است.

قیمت تمامی محصولات در ماه مارس ۲۰۲۳ نسبت به یک سال گذشته ۵.۷ درصد و مواد غذای ۱۶ درصد افزایش یافته است.

بر اساس این تحقیقات، سه چهارم افراد شرکت‌کننده در این مطالعه، کمبود پول را دلیل این وضعیت خود عنوان کرده‌اند.

* فرانسوی‌ها خود را محدود کرده‌اند.

بنا بر اعلام موسسه «کرداک»، به علت افزایش هزینه‌های ویژه‌ای که قابل حذف نیستند، نظیر هزینه‌های سفر مسیر خانه تا محل کار با خودرو، فرانسوی‌ها برخی از اقلام مواد غذایی را برای خود محدود کرده‌اند.  

همچنین بخوانید  مصرف بنزین در 12 فروردین به 128 میلیون لیتر رسید

 این تحقیقات به روندی دیگری اشاره می‌کند و آن افزایش تعداد افرادی در فرانسه است که به محصولات تازه یا محصولاتی با ارزش غذایی بالا دسترسی ندارند. تقریبا از هر دو نفر در فرانسه که امکان تهیه غذا دارند، یک نفر (۴۵ درصد) نمی‌تواند تمام مواد غذایی که می‌خواهد تهیه کند.

* جوانان و زنان بیشترین آسیب را دیده‌اند

به نوشته این گزارش، ناامنی غذایی به صورت ویژه جوانان را تحت تاثیر داده است، به طوری که ۲۴ درصد افراد زیر ۴۰ سال، غذای کافی برای خوردن ندارند؛ این رقم برای افراد ۵۰ تا ۵۹ ساله حدود ۱۷ درصد است. این رقم در میان زنان بیش از مردان است. (۱۸ درصد در مقابل ۱۴ درصد)

پایان پیام/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید


    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطخبرگزاری نیلگون نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای پوسته خبرگزاری نیلگون محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد.