به گزارش خبرگزاری نیلگون، سعید کریمی، با اشاره به توجه برنامه هفتم به بحث سطح بندی خدمات، گفت: باید خدمات را بر اساس میزان نیاز مناطق ارائه کرد نه سلیقهای و شخصی و توجه به این موضوع اقدامی منطقی در مسیر بهره وری است.
وی با یادآوری اینکه نظام ارجاع و پزشکی خانواده در برنامه هفتم پررنگ دیده شده، افزود: برای آینده بهداشت و درمان کشور بسیار مهم است که بتوان سلامت خانواده را در اولویت قرار داد.
معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به تاکید برنامه هفتم در مورد پرونده الکترونیک سلامت، ادامه داد: همه ایرانیها باید پرونده الکترونیک داشته باشند در واقع در گذشته در مورد این موضوع صحبت میشد اما عملیاتی و اجرایی نشد و وزارت بهداشت دولت سیزدهم از دی ماه ۱۴۰۰ عزم خود را برای انجام الکترونیک سازی سلامت جزم کرد به گونهای که اکنون بیش از ۹۰ درصد نسخ به صورت الکترونیکی صادر و بحث سلامت و پرونده الکترونیک با جدیت در دستور کار قرار گرفته و وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه بر ضرورت پیش بینی آن در برنامه هفتم توسعه تاکید داشتند.
کریمی در مورد کاهش ۳۰ درصدی هزینههای درمان در برنامه هفتم توسعه با بیان اینکه حداکثر کاهش پرداخت هزینههای درمان از جیب مردم باید اتفاق بیافتد، گفت: باید منتظر مصوبه نهایی با تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان باشیم. تلاش خواهیم کرد بر اساس برنامههای ابلاغی کاهش فرانشیز توسط وزیر بهداشت حداکثر کاهش پرداخت از جیب مردم و عدالت در درمان را داشته باشیم.