کابینتهای MDF یا Medium-Density Fiberboard از دهه ۱۹۷۰ میلادی شروع به استفاده گسترده کردند ابتدا در صنعت ساخت مبلمان برای تولید سطوح آنتیک به کار رفت و به دلیل هزینه پایین تولید، بعد از آن به عنوان جایگزینی برای چوب در بسیاری از زمینههای مختلف مصرف شد، از جمله ساخت کابینتهای آشپزخانه. امروزه کابینت ام […]
کابینتهای MDF یا Medium-Density Fiberboard از دهه ۱۹۷۰ میلادی شروع به استفاده گسترده کردند ابتدا در صنعت ساخت مبلمان برای تولید سطوح آنتیک به کار رفت و به دلیل هزینه پایین تولید، بعد از آن به عنوان جایگزینی برای چوب در بسیاری از زمینههای مختلف مصرف شد، از جمله ساخت کابینتهای آشپزخانه. امروزه کابینت ام دی اف به شکل گسترده استفاده میشود که دلیل آن قیمت مناسب، تنوع در طراحی مدل های مختلف و طول عمر نسبتا خوب آنهاست. MDF ترکیبی از چوب، چوب پودری و رزین است که به طور فشردهای تحت فشار و حرارت ساخته میشود. به دلیل قابلیت تولید به صورت شکلپذیر و دقیق، میتوان انواع طرحها و مدلهای مختلف کابینتها را با استفاده از MDF ساخت.
امروزه، کابینتهای MDF با طرحهای مختلفی از جمله کلاسیک و مدرن در بازار موجود هستند و برای ساخت آشپزخانههایی با ظاهری زیبا و کاربردی، این نوع کابینتها مورد استفاده قرار میگیرند. کابینت ام دی اف (MDF) به عنوان یک جایگزین مقرون به صرفه و کارآمد برای کابینتهای چوبی در بازار معرفی شده است. برخی از مزایای کابینت ام دی اف عبارتند از
- قیمت اقتصادی: یکی از اصلیترین مزایای کابینت ام دی اف، هزینه اقتصادی آن است. در مقایسه با کابینتهای چوبی، کابینت ام دی اف قیمتی بسیار مقرون به صرفهتر دارد و انتخابی مناسب برای کسانی است که برای خانه خود کابینت با کیفیت و بودجه محدود میخواهند.
- ظاهر زیبا و طراحی چندسویه: کابینت ام دی اف با ظاهری زیبا و متنوع بهعنوان یک جایگزین مناسب برای کابینتهای چوبی محسوب میشود. طراحی چندسویه و قابلیت اجرای انواع طرحها و رنگها در کابینت ام دی اف امکان ایجاد ظاهری مدرن، کلاسیک، یا هر سبک دیگری را به مشتری میدهد.
- مقاومت در برابر رطوبت و آب: کابینت ام دی اف به خوبی مقاوم در برابر رطوبت و آب است، این ویژگی آن را به یک انتخاب مناسب برای مناطقی با آبوهوای مرطوب یا آشپزخانهها میکند. در مقایسه با کابینتهای چوبی که ممکن است در برابر رطوبت و آب آسیب ببینند، کابینت ام دی اف کاربردیتر است.
- دوام و ماندگاری: کابینت ام دی اف به دلیل استفاده از چوب خردهپا، چسبهای مقاوم و پوششهای پلیآمیدی، مقاومت و دوام قابل قبولی دارد.
نکات مهم درباره نگهداری از کابینت ام دی اف
نگهداری مناسب از کابینت ام دی اف میتواند به طول عمر و ظاهر زیبای آن کمک کند. برخی از نکات مهم درباره نگهداری از کابینت ام دی اف عبارتند از:
- پاکسازی منظم: برای نگهداری از کابینت ام دی اف، پاکسازی منظم و مرتب ضروری است. از طریق استفاده از یک پارچه نرم و مرطوب، آلودگیها، لکهها و گرد و غبار را از روی کابینت پاک کنید. از استفاده از مواد شیمیایی قوی، ترکیبات اسیدی یا تراشیدن سطح کابینت ام دی اف خودداری کنید زیرا ممکن است باعث آسیب دیدگی به پوشش و ظاهر کابینت شود.
- جلوگیری از آسیبها: احتراز از خراشیدگی، ضربه، و آسیب به سطح کابینت ام دی اف از اهمیت بالایی برخوردار است. از قرار دادن وسایل سنگین و تیز بر روی سطح کابینت خودداری کنید و از استفاده از ابزارها یا وسایل تیز برای باز کردن درها یا دراورها جلوگیری کنید.
- جلوگیری از تماس با آب: ام دی اف در برابر آب مقاوم است، اما همچنین ممکن است در صورت تماس طولانی با آب، جذب شود و آسیب ببیند. بنابراین، از قرار دادن آب روی سطح کابینت ام دی اف خودداری کرده و همچنین از پاک کردن آب و رطوبت در سریعترین زمان ممکن اطمینان حاصل کنید.
- جلوگیری از تماس با حرارت بالا: کابینت ام دی اف به حرارت بالا مقاوم نیست و ممکن است در صورت تماس با قرار گرفتن در معرض حرارت آسیب جدی ببیند.