امروز: دوشنبه, ۳ مهر ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 11 ربيع أول 1445 | 2023-09-25
کد خبر: 3472 |
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲ | ارسال توسط :
49 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری نیلگون، سردار سیدکمال هادیانفر با اشاره به واردات خودروهای دست دوم اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی تصویب کرده که خودروهای دست دوم وارد کشور شود و به دولت نیز ابلاغ شده و دولت نیز به وزارت صمت ابلاغ کرده است که خودروهای دست دوم وارد شود اما فعلا سازوکاری مشخص نشده است.  […]


به گزارش خبرگزاری نیلگون، سردار سیدکمال هادیانفر با اشاره به واردات خودروهای دست دوم اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی تصویب کرده که خودروهای دست دوم وارد کشور شود و به دولت نیز ابلاغ شده و دولت نیز به وزارت صمت ابلاغ کرده است که خودروهای دست دوم وارد شود اما فعلا سازوکاری مشخص نشده است. 

وی ادامه داد: موضوع مهمی که وجود دارد این است که فعلا آیین نامه ای در خصوص نحوه واردات، تامین ارز و یا میزان واردات مشخص نشده است اما متاسفانه عده ای سود جو در فضای مجازی اقدام به انتشار فیلم هایی از خودروهای موجود در کشورهای حاشیه خلیج نیلگون می کنند و قیمت های غیر صحیح نیز مطرح می کنند. 

سردار هادیانفر تصریح کرد: سود جویان در شبکه های اجتماعی اقدام به معرفی شماره تلفن یا دفاتر در تهران و شهرستان ها می کنند که متقاضیان برای واریز پول و ثبت سفارش خودرو اقدام کنند در حالی که آیین نامه اجرایی واردات خودرو هنوز به تصویب هیئت وزیران نرسیده است. 

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: هموطنان عزیز مبادرت به پیش خرید یا واریز وجه ریالی و دلاری به هیچ شخصیت حقوقی اعم از افراد و شرکت ها نکنند چون هیچ یک از خودروهای مذکور تا ابلاغ آیین نامه اجرایی آن از سوی دولت محترم قابلیت شماره گذاری را ندارد.

رئیس پلیس راهور فراجا ضمن هشدار تاکید کرد: تا زمانی که آیین نامه و ضوابط مصوبه هیئت وزیران واردات خودروهای کارکرده تصویب نشود هموطنان هوشیار باشند تا فریب سود جویان را نخورند.

پایان پیام/

همچنین بخوانید  ببینید | اعتراض یک جوان نابینا که اجازه ورود به دانشگاه فرنگیان را نداشت




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید


    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطخبرگزاری نیلگون نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای پوسته خبرگزاری نیلگون محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد.