به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در بهمن ١٤٠١ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
در گروه “گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن” ،اقلام ” گوشت گوسفند ” با ٢١,٨ درصد ،” گوشت گاو یا گوساله” با ١٣.٢ درصد ،” ماهی قزل آلا” با ١٢.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در بهمن ماه ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام ” برنج خارجی درجه یک ” با ٥,٢ درصد و ” رشته آش ” با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام ” گوشت گوسفند ” با ٢١,٨ درصد ،” گوشت گاو یا گوساله” با ١٣.٢ درصد ،” ماهی قزل آلا” با ١٢.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” شیر خشک” با ١,٣ درصد و ” دوغ پاستوریزه ” با ٠.٨ درصد می باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” تخم مرغ ماشینی ” با ١.٩- درصد و “شیر پاستوریزه” با ٠.١- درصد بوده است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” انار ” با ١٧,٠ درصد ،” موز ” با ١١.٩ درصد ، ” هندوانه” با ٧.٢ و “پسته” با ٦.٩ درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” فلفل دلمهای ” با ٣١,١ درصد، ” بادمجان” با ٢٦.٢ درصد ، ” خیار” با ٢٣.٧ درصد و ” پیاز ” با ٢٢.٥ درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” نوشابه گازدار ” با ٥,٧ درصد و ” چای خارجی بسته ای” با ١.٦ درصد میباشد.
برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست + تورم خوراکی + مراجعه کنید.
پایان پیام/