آخرین هشتگ به همین چند ساعت قبل برمیگردد؛ وقتی سخنگوی دولت درباره عادل فردوسیپور اظهارنظر کرد و بازگشت از برخی تصمیمات را به نفع مردم و جامعه دانست.
به گزارش نیلگون، فاطمه مهاجرانی در این توییت نوشت: «بازگشت از برخی تصمیمات که مردم را شاد میکند هم به نفع دوستداران فوتبال است هم توان افزایش سرمایه اجتماعی را دارد. گاه با یک تصمیم ساده میتوان وفاق بزرگی در جامعه ایجاد کرد.»
این توییت با هشتگ فردوسیپور منتشر و سپس در فضای مجازی تِرِند شد.
برخی رسانهها، از این اظهارنظر به عنوان بازگشت به تلویزیون یاد کردند اما در حقیقت اشارهی سخنگوی دولت به همین چند روز قبل است؛ زمانی که در نهایت تصمیم گرفته شد پس از پنج سال و هشت ماه با توافق خود عادل فردوسیپور، او به عرصه گزارش زنده فوتبال بازگردد.
وزیر ارشاد همان هفته در گفتوگویی با نیلگون در حیاط دولت، از رایزنی برای رفع محدودیت هنرمندان و چهرهها خبر داده بود و گویا از ثمرات این وعده، بازگشت گزارشگر محبوب فوتبال بود.
عادل فردوسیپور از اسفند ٩٧ که شبکه سه سیما به طور ناگهانی پخش برنامه «نود» را متوقف کرد، بهجز گزارش اینستاگرامی فینال لیگ قهرمانان آسیا بین پرسپولیس و اولسان کره جنوبی در سال ٩٩ آن هم به دعوت ایافسی، دیگر مسابقه فوتبالی را گزارش نکرده بود و حالا بهیکباره قرار بود طی دو شب دیدارهای «رئال مادرید ـ میلان» و «آرسنال ـ اینتر» را در سکوی اینترنتی آپارات اسپرت و فوتبال ۳۶۰ گزارش کند؛ اتفاقی که بسیاری از دوستداران فوتبال را متعجب و البته شادمان کرد.
او در ابتدای گزارشش به «مردم صبور ایران» سلام داد و بعد از ۲۰۶۴ روز صدایش را بار دیگر از وطنش به گوش هموطنانش رساند. اتفاقی که شاید با کمی انعطاف، زودتر از اینها میتوانست در خود صداوسیما رقم بخورد و شاید امروز، طیف وسیعتری از مردم را شاد کند.
آخرین بار عادل فردوسیپور با شکستن سکوتش همراه با بغضی که در جشنواره جام جم سال ۹۷ رقم خورد، پس از دریافت تندیس جایزه مردمی بهترین برنامه (نود)، به رسانه ملی ادای دین کرد، خود را فرزند رسانه ملی دانست و برای همیشه از عرصه گزارشگری در تلویزیون رفت. او در عین حال خیلی صریح و شفاف ـ از جنس عادل فردوسیپور ـ حرفهایش را خطاب به مدیران وقت زد و از سکوی جامجم پایین آمد. و این دوری تا همین امروز هم ادامه دارد.
حالا با وساطت عدهای از مدیران فرهنگی و البته تمایل خودش برای بازگشت، روزشمار سکوت عادل فردوسیپور حداقل در فضای مجازی به پایان رسید؛ روندی که به نظر میرسد میتواند در صداوسیما هم ادامهدار باشد. خصوصا که پیمان جبلی خیلی پیش از اینها، قول بازگشت چهرههای محبوب به آنتن را داده بود. اصلا پس از نشستن بر مسند ریاست سازمان صداوسیما از نخستین سوالهایی که از او پرسیده شد همین تصمیمش برای بازگشت فردوسیپور بود که البته هیچگاه شفاف موضعش را در این زمینه اعلام نکرد. با این همه حالا، حضور فردوسیپور در سکوهای اینترنتی میتواند به منزله سکوی پرشی برای بازگشت به صداوسیما هم باشد؛ اتفاقی که در صورت تحقق معاملهای چند سر بُرد به نفع همگان است.
انتهای پیام